Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να διαδραματίσει έναν ρόλο στον ψηφιακό κόσμο. Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα αποτελεί την πύλη επικοινωνίας με τους πελάτες και τους επισκέπτες, προσφέροντας μια ευκαιρία να παρουσιαστούν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας με επαγγελματικό και ελκυστικό τρόπο.

Μια κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες και τις προσδοκίες του κοινού σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που ψάχνουν. Ο σχεδιασμός πρέπει να είναι αισθητικά ελκυστικός, ενώ τα περιεχόμενα πρέπει να είναι καλά οργανωμένα και ευανάγνωστα.

digital-marketing-hands-and-data-analysis-meeting-2022-12-22-19-29-54-utc.jpg

Επιπλέον, μια κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να είναι αποτελεσματική από άποψη απόδοσης και λειτουργικότητας. Πρέπει να είναι συμβατή με διάφορες συσκευές και πλατφόρμες, να φορτώνει γρήγορα και να προσφέρει ευκολία στη χρήση και πλοήγηση στους χρήστες. Επίσης, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO), προκειμένου να επιτευχθεί υψηλότερη ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης (Google) και αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας.

Τέλος, μια κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να παρέχει επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει φόρμες επικοινωνίας, δυνατότητα σχολιασμού ή αξιολόγησης, ενσωματωμένα κουμπιά Social Media και άλλα στοιχεία που διευκολύνουν την επικοινωνία με τους χρήστες και την ανταλλαγή πληροφοριών.

Συνολικά, μια καλή κατασκευή ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για την παρουσίαση, την προβολή και την επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης στον ψηφιακό κόσμο.

Η ιστοσελίδα ναλαμβάνει ρόλο βιτρίνας για την εταιρεία σας και σας βοηθά να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον των πελατών σας.

Step by Step

Πως θα δουλέψουμε

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

01. Αναγνωρίζουμε τον σκοπό και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Ετοιμάζουμε μια δομή και μια οργάνωση που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και προβάλλουν το μήνυμά σας με σαφήνεια και συνοχή.

02. Αισθητική του σχεδιασμού.

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι ελκυστική και ευχάριστη για το μάτι των επισκεπτών. Το χρώμα, η γραμματοσειρά και οι γραφικές παραστάσεις πρέπει να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ενιαίας εικόνας και να αντανακλούν την ατμόσφαιρα και την ταυτότητα της επιχείρησής σας.

03. Λειτουργικότητα και ευχρηστία

Οι επισκέπτες πρέπει να μπορούν να περιηγηθούν εύκολα και να βρουν τις πληροφορίες που αναζητούν με λίγα κλικ. Η προσθήκη λειτουργιών όπως μενού πλοήγησης, μηνύματα επιβεβαίωσης και καλή οργάνωση του περιεχομένου είναι απαραίτητα για μια ομαλή εμπειρία χρήσης. Επίσης, εξασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας είναι ανταποκρινόμενη, δηλαδή προσαρμόζεται αυτόματα σε διάφορες συσκευές και οθόνες, όπως κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και υπολογιστές, για μια ομοιόμορφη παρουσίαση.

04. Responsiveness

Ένα κύριο μέρος της δικιάς μας δουλειάς είναι ότι η ιστοσελίδα σας είναι αναγνώσιμη και προσβάσιμη σε όλες τις σύγχρονες κινητές συσκευές.

Οι χρήστες προτιμούν να περιηγούνται στο διαδίκτυο μέσω των κινητών τους τηλεφώνων και των tablet, οπότε είναι σημαντικό να διασφαλίζουμε πάντα ότι η ιστοσελίδα σας προσαρμόζεται αυτόματα και παρέχει μια ομαλή εμπειρία περιήγησης ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται.

05. Ασφάλεια

Έμφαση στην ασφάλεια της ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση SSL για ασφαλής αγορές και πλοήγηση των πελατών σας και λαμβάνουμε μέτρα προστασίας ώστε να αποτρέπονται πιθανές επιθέσεις.
Επίσης διατηρούμε τακτικά backups (αντίγραφα ασφαλείας) έτσι ώστε σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά να μην ανησυχείτε για τίποτα!

06. Εκμάθηση διαχείρισης

Σας παρέχουμε κάποιες ώρες “μαθημάτων” όπου θα μπορέσετε να μάθετε εσείς τον τρόπο για να ανανεώνετε την ιστοσελίδα σας με νέα προϊόντα ή με άρθρα και ειδήσεις στο blog σας εάν το επιθυμείτε.

Proudly Made
aquagr

Aqua Cleaning

aquacleaning.gr - Βιολογικοί Καθαρισμοί

More
phsctrskggr

Physio Center SKG

PhysioCenterSKG.gr - MASSAGE SALON

More
mdsgr

MADS

MADS.gr - ELECTRONICS E-SHOP

More
cndlrsgr

Candlers

Candlers.gr - MARBLE CANDLES & MORE

More
ptsasgr

Petsas Nikos

PetsasNikos.gr - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - - ONLINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

More
σμρμντγρ

Σμαρώ Μανιάτη

smaromaniati.gr - Υποψήφια Βουλευτής 2023

More
mktit

MIKAT

Mikat.it - Construction Company

More
pkngnrtngr

Paok Next Generation

PaokNextGeneration.com - Sports News Portal

More
btprccom

Betpractice

Betpractice.com - Web Software Platform

More
ftbbrcom

Futbolbrain

Futbolbrain.com - AI Based Software Platform

More
View More
 • Συνοπτικά

 • Προσεκτικός Σχεδιασμός

 • Εύκολη πλοήγηση του χρήστη

 • Ελκυστικά και εντυπωσιακά γραφικά

 • Λειτουργική απεικόνιση των προϊόντων ή υπηρεσιών

 • Συνεχής παρακολούθηση και βελτίωση

 • Ασφάλεια

 • Αντίγραφα ασφαλείας

 • Εκμάθηση διαχείρησης της σελίδας σας

BASIC PLAN

Τιμές Κατασκευής Ιστοσελίδας από:

450

+ φπα

Περιλαμβάνει:

 • Server + Domain για 1 χρόνο Μετά το πέρας του έτους οι χρεώσεις για τον server και το domain κυμαίνονται από 80 ευρώ αναλόγως τις ανάγκες της σελίδας σας.
 • 3 Βασικές Σελίδες Οι βασικές σελίδες περιλαμβάνουν την Αρχική σας, μια σελίδα περιγραφής των υπηρεσιών που παρέχετε και μία σελίδα επικοινωνίας
 • Σχεδιασμός με έτοιμο θέμα χωρίς περεταίρω προσαρμογές
 • Προσαρμογή για κινητές συσκευές
 • Προστασία από επιθέσεις

Εάν πιστεύετε ότι η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Skip to content