Διαχείριση
Social Media

Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για την προβολή και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, και εμείς είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι θα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

Δημιουργούμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, στρατηγικά σχεδιασμένο για να προσελκύει και να ενθαρρύνει το κοινό σας να αλληλεπιδράσει και να συμμετέχει.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

01. Στρατηγική και σχεδιασμός

Θα αναπτύξουμε μια στρατηγική που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Θα εξετάσουμε τον τομέα σας, τον ανταγωνισμό και το κοινό σας, προκειμένου να διαμορφώσουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική που θα επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

02. Δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου

Θα αναλάβουμε την δημιουργία συναρπαστικού περιεχομένου για τα social media προφίλ σας. Θα αναρτούμε ποικίλο περιεχόμενο, όπως κείμενα, εικόνες, βίντεο, γραφικά, προσφορές και ειδήσεις, που θα εντυπωσιάσουν το κοινό σας και θα προβάλλουν την εταιρική σας ταυτότητα.

03.Αλληλεπίδραση και παρακολούθηση

Θα παρακολουθούμε τα σχόλια, τα μηνύματα και τις αναφορές που λαμβάνετε στα social media. Θα απαντούμε με γνώση, ευγένεια και επαγγελματισμό, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση του κοινού σας. Θα διαχειριζόμαστε τον διάλογο με τους ακόλουθους, θα απαντούμε σε ερωτήσεις και ανησυχίες και θα παρέχουμε υποστήριξη όπου απαιτείται.

04. Παρακολούθηση και ανάλυση

Θα παρακολουθούμε τις μετρήσεις και τις αναλύσεις των social media προφίλ σας. Θα αξιολογούμε την απόδοση των δημοσιεύσεων, τον αριθμό των ακόλουθων, τα ποσοστά αλληλεπίδρασης και άλλα στοιχεία, προκειμένου να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών μας και να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές.

05. Αναφορές και αξιολόγηση

Θα παρέχουμε τακτικές αναφορές σχετικά με την απόδοση και τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων στα social media. Θα αξιολογούμε την πρόοδο και θα παρέχουμε συστάσεις για τη βελτίωση των επιδόσεων και την επίτευξη των στόχων σας.

Θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι η παρουσία σας στα social media ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και στους στόχους σας.

Αναλάβουμε τη δύσκολη δουλειά της διαχείρισης και της αλληλεπίδρασης με το κοινό, ενώ εσείς θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στις πρωταρχικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας

  • Απολαύσετε τα οφέλη της ισχυρής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να απαιτείται από εσάς ο χρόνος και οι πόροι για τη διαχείριση και την ανανέωση των προφίλ σας.

  • Ενίσχυση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο

  • Θα φτάσετε σε νέους πελάτες

  • Ενθάρρυνση της αλληλεπίδρασης και της συμμετοχής

  • Κατανόηση της αγοράς σας

ΜΟΝΟ!

Διαχείριση Social Media από

140

+ φπα / μήνας

Περιλαμβάνει:

  • Στρατηγικός Σχεδιασμός
  • Δημιουργία Περιεχομένου
  • Προγραμματισμός Δημοσιεύσεων Posts, Stories, Video, Κείμενα, Ανακοινώσεις
  • Απάντηση σε μηνύματα και σχόλια
  • Αναφορές και Αξιολόγηση

Εάν πιστεύετε ότι η επιχείρησή σας θα επωφεληθεί από τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Skip to content